Kövess minket a Facebookon is!

Császárkert Blog

Ajánlatok - Császárkert Vendégház

Baráti társaságoknak, családoknak

Vendégházunk kitűnő választás 10-11 fős baráti társaságoknak, családoknak.

Ajánlatunk: 50.000 Ft/ éjszaka a teljes ház, azaz 5db külön fürdőszobás kétágyas szoba max 10 főre( plusz van egy pótágy az egyik szobában) , teljesen felszerelt konyha, tágas nappali. A kertben bográcsozási lehetőség, a környéken pedig számos látnivaló vár felfedezésre.A nappaliban 10-11 fő kényelmesen elfér az asztalnál.

Tavasztól télig több fővel érkező társaságoknak a Muslinca PrésHázunkban tudunk még szállást biztosítani. Ez lényegében egy max 6 fős apartman, konyhával, fürdővel.

Ajánlatunk tartalmazza a szállást, wifi a ház teljes területén konyha használatát, parkolást, bográcsozáshoz szükséges eszközöket. Parkolni zárt udvaron lehet.

 

Ajánlatok - Császárkert Vendégház

Motorostúra Baranya megyében

Vendégházunk kitűnő kiindulópont motoros csillagtúrákhoz. Mi is motorosok vagyunk, így bátran ki merjük jelenteni, hogy Baranya megyében bármerre indulunk, mindenhol gyönyörű tájat, falvakat találunk. A forgalom csekély, így nyugodtan élvezhetjük a tájat, kanyarokat. A motorozás élményét itt igazán átélhetjük, legyen az út akár sík, dimbes-dombos, kanyargós, egyenes, vagy hegyen-völgyön átívelő, mert Baranyában mindenféle van.

Ajánlatunk tartalmazza a szállást, és a félpanziós ellátást (reggeli+vacsora). Parkolni zárt udvaron lehet.

Ajánlatok - Császárkert Vendégház

Ki tudsz jutni az U-57 tengeralattjáró roncsaiból?

A történet szerint, a ház alatt egy tengeralattjáró roncsaira bukkantunk, amit megnyitottunk megtekintésre a nagyközönség előtt is. Ám a tárlatvezetés során valami történik, és a gépezet beindul, az ajtók záródnak. 

Vajon sikerül kiszabadulni 60 perc alatt a tengeralattjáróból?

Ajánlatok - Császárkert Vendégház

Sváb napok a Császárkert Vendégházban

Célunk, hogy vendégeink jobban megismerjék a sváb hagyományokat, a környéket, nevezetességeket.

Ajánlatunk tartalmazza a szállást, és a félpanziós ellátást (reggeli+vacsora).

Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program