Kövess minket a Facebookon is!

Császárkert Blog

Ki tudsz jutni az U-57 tengeralattjáró roncsaiból?

A történet szerint, a ház alatt egy tengeralattjáró roncsaira bukkantunk, amit megnyitottunk megtekintésre a nagyközönség előtt is. Ám a tárlatvezetés során valami történik, és a gépezet beindul, az ajtók záródnak. 

Vajon sikerül kiszabadulni 60 perc alatt a tengeralattjáróból?

Ki tudsz jutni az U-57 tengeralattjáró roncsaiból? - Császárkert Vendégház
Ki tudsz jutni az U-57 tengeralattjáró roncsaiból?

Vendégházunk 60 nm-es 3 szobás szuterénjében alakítottuk ki a megye legújabb szabaduló szobáját. Nagyon izgalmas lett! Ha nálunk száll meg, vagy csak erre jár, játszon egyet, a kapitány várja!

Bővebb információ a szabaduló szoba honlapján: www.szajkaland.hu

Ár: 2 000 Ft/fő/játék

MI VÁR RÁM, MI AZ A SZABADULÓS JÁTÉK?

A C-ZÁR szabaduló játékot, a vendégházunk 60 nm-es szuterénjében alakítottuk ki. A történet:az UT-57-es tengeralattjárót a ház felújítása során fedeztünk fel, és tettünk a nagyközönség számára látogathatóvá. De a  tárlatvezetés során, hirtelen valami történt, beindultak a motorok, 

az elektromos berendezések, és az ajtó bezárult… 

A szabadulós játék neked való, ha használod az agyad és szereted az aktív kikapcsolódást, mert próbára teszik a logikád és kombinációs készséged. Nyomokat és összefüggéseket kell keresned, hogy sikerrel vedd az akadályokat, de leginkább szükséged lesz egy olyan csapatra, melynek tagjai kiegészítik egymást és szívesen néznek szembe együtt a kihívásokkal. A kijutós játék során olyan képességeidet fedezed majd fel, melyekről már rég megfeledkeztél.

Fejts meg a kódokat, minden mindennel összefügg… vagy mégsem?

Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program