Kövess minket a Facebookon is!

Muslinca PrésHáz - Bor Szállás Szajk

Muslinca PrésHáz - Bor Szállás Szajk, Vendégház Ideális családoknak, baráti társaságoknak, pároknak, akik falusi környezetben szeretnék eltölteni a szabadságukat. SZÉP kártyát elfogadunk.

2020 áprilisától foglalható szajki pincesoron levő apartmanunk, amit egy présházból alakítottunk ki. Előnye, hogy csendes, zöld környezetben található. Igyekeztünk autentikusan berendezni, de a mai igényeknek megfelelően. A présházban található a földszinten egy 2 ágyas szoba, konyha, fürdőszoba, az emeleten pedig egy légtérben egy 2 ágyas szoba, és egy kihúzható kanapé. Így ideálisan 4 főnek alkalmas a ház, igény esetén pótágyazni tudunk.

Ideális családoknak, baráti társaságoknak, pároknak, akik falusi környezetben szeretnék eltölteni a szabadságukat.

Fontos: Internet és tv nincs! Fűtés elektromosan megoldott, a tetőtér légkondicionált.

A présházban része még egy 34 méter hosszú borospince, ami családi összejövetelek, céges rendezvények helyszíne lehet max 30 főig Szállóvendégek foglalása esetén a borospince nem üzemel rendezvény céljából illetve fordítva, ha rendezvény van, szállóvendéget maximum a rendezvényen résztvevők közül tudunk fogadni.

Árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program

Muslinca Présház Szállás Képek

Császárkert Vendégház Baranya

Helybeli, és a környékbeli látványosságok ajánlása, borkóstolás, lovaskocsizás, állatsimogatás, lovaglás, buszbérlés...nincs lehetetlen!
Kívánságaikkal, igényeikkel forduljanak hozzánk bizalommal, megszervezzük!

Szívesen látjuk házi kedvenceiket is!

Szeretettel várjuk a kalandorokat, turistákat, városnézőket, átutazókat, családosokat és párokat, motorosokat és kutyás vendégeinket is.

SZÉP kártyát elfogadunk. A szobák nem akadálymentesek!

Jánosi Brigitta és Pfeil Gábor