Kövess minket a Facebookon is!

Tisztelt Cég

Tisztelt Hölgyem,Uram!

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk a régióban, Dél-Dunántúlon, Baranya megyében 2016-ban megnyitott szálláshelyünket. A vendégház 2020-ban felújításon esett át.

 

Vendégházunk, panziónk az 57-es főút mellet Szajkon, kitűnő megközelíthetőséggel (M6-os autópálya lehajtótól 2 km-re, Mohácstól 15km, Pécstől 30km, Bóly várostól 3km-re) található.

Kiváló megoldást kínál az átutazó, vagy pihenni vágyó, takarékos, tiszta, kényelmes szállást keresők számára. A mellettünk levő vendéglő helyben biztosítja az étkezés lehetőségét, reggeli a szálláshelyen is kérhető. A vendégházban 5 db saját fürdőszobás szoba található, a szobákban 1-1 különálló boxspring ágy (ami természetesen igény szerint összetolható) biztosítja a kényelmes alvást. A kábel TV-s, légkondicionált szobában kényelmesen 10-11 főt tudunk elhelyezni. A fürdőben szappan, tusfürdő, törölköző biztosított. Kerthelyiség, ingyenes WIFI a ház teljes területén, külföldi csatornák a tv-ben, a földszinten nappali (társalgó,étkező), felszerelt konyha, és ingyenes parkolási lehetőség 5-6 autó számára teszi teljessé a munka utáni a pihenést. Vendégeinknek reggel kávéval vagy teával kedveskedünk, hogy jól induljon a nap.

Kiváló lehetőség cégek, vállalkozóknak az alkalmazottaik részére szállást bérelni. Hosszú távú megbízás esetén árkedvezményt tudunk adni.

Kérem, nézzék meg a mellékelt fotóinkat, amennyiben igény mutatkozik a szállás szervezővel felvesszük a kapcsolatot és megmutatjuk vendégházunkat.

Várjuk megkeresésüket.

Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program